Ce este un lifting brazilian?

Un lifting brazilian este o procedură specializată de transfer de grăsime care mărește dimensiunea și forma feselor fără implanturi. Excesul de grăsime este îndepărtat de pe șolduri, abdomen, partea inferioară a spatelui sau coapse prin liposucție, iar o parte din această grăsime este apoi injectată strategic în fese.

Un chirurg estetician calificat poate îmbunătăți proporțiile întregului corp inferior cu operația de ridicare a feselor, ajutând un pacient să piardă grăsimea în „zonele cu probleme” și să îmbunătățească fesele, cu rezultate care durează mulți ani.

De ce să faci un lifting de fund brazilian?

Forma și proporția feselor unei persoane sunt în mare măsură determinate de genetică; atât structura ta scheletică, cât și modul în care corpul tău stochează grăsimea influențează aspectul corpului inferior. O dietă sănătoasă și exercițiile fizice pot contribui la obținerea unei greutăți corporale sănătoase și la tonifierea mușchilor, dar mulți pacienți rămân nemulțumiți de fesele „plate” cărora le lipsește forma, în ciuda unui stil de viață sănătos.

Operația de ridicare a feselor poate ajuta la depășirea efectelor geneticii prin remodelarea feselor și a zonelor înconjurătoare, cum ar fi șoldurile, partea inferioară a spatelui și coapsele. S-ar putea să vă gândiți la un lifting brazilian pentru:

Îmbunătățirea curbelor corpului inferior

Reducereai buzunarelor de grăsime de pe șolduri, coapse sau burtă în timp ce adăugați plinătate feselor

Hainele să se potrivească mai bine

Oferă o formă mai tânără, mai plăcută din punct de vedere estetic feselor plate

Îmbunătățirea proporțiilor generale prin echilibrarea părții superioare și inferioare a corpului

Sunt un candidat bun pentru un lifting de fund brazilian?

Un lifting brazilian poate fi o opțiune excelentă pentru a îmbunătăți forma și dimensiunea feselor; cu toate acestea, anumiți pacienți sunt mai potriviți pentru procedură și este important să aveți așteptări realiste cu privire la intervenția chirurgicală, recuperare și rezultate.

În general, ești un candidat bun pentru un lifting brazilian dacă:

Vrei o marire a feselor fără implanturi

Ai o nuanță potrivită a pielii în șolduri și fese

Ai depozite adecvate de grăsime în alte zone pentru a le recolta pentru injectarea în fese E

Ești dispus și capabil să eviți să stai direct pe fese timp de câteva săptămâni

Lifting brazilian vs implanturi fesiere

Un avantaj semnificativ al intervenției chirurgicale braziliane de ridicare a feselor este că mărește dimensiunea feselor fără implanturi. În mâinile unui chirurg estetician special instruit, care operează într-o unitate acreditată, procedura are un risc scăzut de complicații și poate obține rezultate remarcabil de naturale. Cu toate acestea, dacă sunteți foarte slab, este posibil să nu aveți suficientă grăsime pentru a recolta, iar implanturile fesiere pot fi singura modalitate de a obține creșterea dorită. Implanturile fesiere pot fi o opțiune bună pentru unii pacienți; cu toate acestea, este important să înțelegeți riscurile suplimentare de a avea implanturi, inclusiv contractura capsulară și un risc mai mare de infecție. Implanturile fesiere pot, de asemenea, să arate și să se simtă mai puțin naturale în comparație cu un lifting fesier brazilian realizat cu pricepere.

Alegerea unui chirurg estetician

Chirurgia de ridicare a feselor este o procedură complexă care necesită un ochi foarte dezvoltat pentru detaliile estetice, o pregătire extinsă și experiență în tehnicile de transfer de grăsime. Nu toți medicii care practică chirurgia estetică primesc această pregătire specializată în cursul rezidențiatului, așa că fă-ți temele înainte de a alege un chirurg.

Când vă consultați cu potențiali chirurgi estetici, întrebați câte proceduri au efectuat fiecare și asigurați-vă că vă uitați la fotografii before and after ale pacienților săi. Obțineți sfaturi utile despre alegerea unui chirurg estetician.

Recuperarea după intervenția chirurgicală

A face o operație de fese necesită unele modificări de rutină în timpul recuperării. În timp ce durerea este de obicei minimă și ușor de controlat prin medicamente pentru durere, nu vi se va permite să stați sau să vă culcați direct pe fese timp de aproximativ 2 săptămâni după un lifting brazilian. În acest timp, va trebui să dormi pe burtă sau pe o parte și fie să stai întins în acest fel, fie să stai în picioare pentru orice activitate, cu excepția utilizării toaletei. Când ești gata, chirurgul estetician îți va permite să stai într-o poziție modificată, folosind o pernă sub coapse pentru a evita presiunea pe fese. Activitatea normală de șezut este de obicei permisă după aproximativ 8 săptămâni. Dat fiind că urmați instrucțiunile chirurgului estetician, ar trebui să puteți relua activitățile zilnice ușoare în decurs de 1 săptămână după operație și să vă întoarceți la muncă în decurs de 10 până la 14 zile.

Sursa: https://grestetica.ro/blog/cum-functineaza-tehnica-brazilian-butt-lift/